Книжевни разговори со В.Саздова Печати

На ден 8 октомври (четврток) 2015 година во 12.00 часот во спомен собата на Миладиновци се одржаа книжевни разговори со Винка Саздова, добитник на Плакетата за најчитан македонски автор во библиотечната мрежа на Градската библиотека „Браќа Миладиновци“-Скопје. Разговорите ги водеше Братислав Ташковски со актерска интерпретација на Томе Витанов.