Контакт Печати

Булевар "Партизански одреди" бр. 22
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: ++389 (02) 3162-544
Факс: (02) 3127-016

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Локација:


View Градска Билбиотека in a larger map