Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
отоворање на електронски читални
131  42.4%
повеќе наслови од белетристика
69  22.3%
повеќе наслови од стручна литература
40  12.9%
отворање на нови читални
35  11.3%
пристап до стручни електронски списанија
34  11%

Број на гласачи  :  309
Прв глас  :  Понеделник, 07 Октомври 2013 16:27
Последен глас  :  Сабота, 08 Август 2015 02:18

Мудрите за книгата

„From the moment I picked up your book until I laid it down, I was convulsed with laughter. Some day I intend reading it.“