Mison and visioneLibraryPromotion and chritics Cultural heritage Beginner writer Publishers Bookmobile

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
отоворање на електронски читални
131  42.4%
повеќе наслови од белетристика
69  22.3%
повеќе наслови од стручна литература
40  12.9%
отворање на нови читални
35  11.3%
пристап до стручни електронски списанија
34  11%

Number of Voters  :  309
First Vote  :  Monday, 07 October 2013 16:27
Last Vote  :  Saturday, 08 August 2015 02:18

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Мудрите за книгата

„Огледалото е единствен пријател кој никогаш нема да се насмее на твоите солзи!“