Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Кирил Пејчиновиќ” PDF Печати Е-пошта

 

Работно време:


Адреса:
Ул. „К. Јосифовски” б б,локал 43, населба “Вардар”
Општина Аеродром

Тeлефон: 02 2450-449

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„За повеќето луѓе животот е грдо време, застануваат и чекаат да помине. - Џек Лондон“