Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „13-ти Ноември” PDF Печати Е-пошта


Работно време:
понеделник – петок од 08.30 – 16.30 ч.

Адреса:
Ул. „Сава Ковачевиќ” бб, населба  “Кисела Вода”
Општина Кисела Вода

Телефон:  02 2744-404

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Човек со еден часовник секогаш знае колку е часот. Човек со два часовника никогаш не е сигурен.“