Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „ЃОРЃИ АБАЏИЕВ“ PDF Печати Е-пошта

 

Работно време:
понеделник – петок од 08.30 – 16.30 ч.

Адреса:
Ул. „Бутелска“ бр.35, нас. Бутел I
Општина Бутел

телефон (02) 2626-559

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Огледалото е единствен пријател кој никогаш нема да се насмее на твоите солзи!“