Mison and visioneLibraryPromotion and chritics Cultural heritage Beginner writer Publishers Bookmobile

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „КОЧО РАЦИН “ PDF Print E-mail
There are no translations available.

 

Работно време:
понеделник – петок од 08.30 – 16.30 ч.

Адреса:
Ул.„Лазар Поп Трајков“ бр.24, нас. Автокоманда
Општина Гази Баба

Вработени:

Снежана Самарџиева

телефон: (02) 3118-625

 

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Три пати стани порано и на својот живот ќе му додадеш уште еден нов ден.“