Mison and visioneLibraryPromotion and chritics Cultural heritage Beginner writer Publishers Bookmobile

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „25 МАЈ“ PDF Print E-mail
There are no translations available.

 

Работно време:
понеделник – петок од 08.30 – 16.30 ч.

Адреса:
Ул.„Алија Авдовиќ“ бб, нас.Ченто (во просториите на ОУ „25 МАЈ”)
Општина Гази Баба

телефон: (02) 2552-155

 

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Љубовта е нежна ткаенина од чувства, која се кине со еден невнимателен допир.“