Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Илинден“ PDF Печати Е-пошта

Библиотеката Илинден е партнерски проект на Градската библиотека "Браќа Миладиновци" и општина Илинден.

Работно време на библиотеката:

понеделник - петок од 8.00 – 20:00 ч.

Вработени:

  • Даниела Симоновска
 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Човек со еден часовник секогаш знае колку е часот. Човек со два часовника никогаш не е сигурен.“