Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Информативно – реферален PDF Печати Е-пошта

Издавање на информативен билтен за набавени книги во текот на годината, навремена информација за сите корисници со каков библиотечен материјал располагаат одделите во библиотеката.


Работно време: секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот, со читатели до 16:00 часот

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Уживај во малите работи, бидејќи еден ден ќе се свртиш зад себе и ќе видиш колку тие биле големи.“