Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Периодика PDF Печати Е-пошта

Одделот располага со сите дневни и неделни весници, популарни ревии, стручни весници, периодични списанија од повеќе области, литературни списанија, првите броеви на весниците Вечер и Нова Македонија и други публикации кои излегувале во периодиката, достапни за сите членови во библиотеката.

 

 

Работно време: секој работен ден од 8:30 до 16.30 часот, со читатели до 16:00 часот
во месеците јуни, јули и август од 8.30 – 16.30 часот, со читатели до 16:00 часот.

 

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Почни на врвот и гради го својот успех нагоре.“