Misioni dhe vizionieBibliotekPromovime dhe kritika Културно наследство Shkrimtar dhe poete fillestar Botuesit Bibliobus

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Детска литература PDF Печати Write e-mail
There are no translations available.

Зачленување на деца до 14 години, од предучилишна и училишна возраст. Детски книги од домашни и странски автори, сликовници, илустрирани книги, енциклопедии  и лектирни изданија. Одделот е од отворен тип и децата имаат можност книгите и другата литература да ја читаат во самиот оддел, или да ја користат надвор од библиотеката.

 


Работно време: секој ден од 8:30 до 20:00 часот, со читатели до 19:30 часот, сабота од 7:00 до 15:00 часот, со читатели до 14:30.

 

 

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Кога зборуваш за својот непријател не заборавај дека еден ден може да ти биде пријател.“