Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Детска литература PDF Печати Е-пошта

Зачленување на деца до 14 години, од предучилишна и училишна возраст. Детски книги од домашни и странски автори, сликовници, илустрирани книги, енциклопедии  и лектирни изданија. Одделот е од отворен тип и децата имаат можност книгите и другата литература да ја читаат во самиот оддел, или да ја користат надвор од библиотеката.

 


Работно време: секој ден од 8:30 до 20:00 часот, со читатели до 19:30 часот, сабота од 7:00 до 15:00 часот, со читатели до 14:30.

 

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Огледалото е единствен пријател кој никогаш нема да се насмее на твоите солзи!“