Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Белетристика PDF Печати Е-пошта

Одделот белетристика е наменет за читатели со возраст над 15 години.  Располага со богат фонд од македонската книжевна продукција, книги од странски автори, актуелни наслови од различни жанрови, лектирни изданија, есеистика и критички осврти.Одделот е од отворен тип, читателите ги позајмуваат книгите за користење надвор од библиотеката.

 


Работно време: секој ден од 8:30 до 20:00 часот, со читатели до 19:30 часот, сабота од 7:00 до 15:00 часот, со читатели до 14:30.

 

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Почни на врвот и гради го својот успех нагоре.“