Misioni dhe vizionieBibliotekPromovime dhe kritika Културно наследство Shkrimtar dhe poete fillestar Botuesit Bibliobus

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Игрална PDF Печати Write e-mail
There are no translations available.

Како дополнителна форма на работа во состав на библиотеката функционира одделот игрална која е формирана пред 30 години, како прва и единствена игрална во Република Македонија. Таа е достапна за деца од предучилишна возраст од 3.5-5 години , деца кои не посетуваат други предучилишни установи. Со нив работи стручно лице, педагог.
Игралната работи секој ден од 12 до14.30 часот, а покрај секојдневните активности таа во текот на целата година организира повеќе приредби од кои две се традиционални: една Новогодишна и една завршна која се одржува во првата половина на месец јуни.

 

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„From the moment I picked up your book until I laid it down, I was convulsed with laughter. Some day I intend reading it.“