Misioni dhe vizionieBibliotekPromovime dhe kritika Културно наследство Shkrimtar dhe poete fillestar Botuesit Bibliobus

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Библиотечната граѓа PDF Печати Write e-mail
There are no translations available.

Овој оддел врши  стручна и техничка обработка  на целокупната библиотечна граѓа за целата библиотечна мрежа на библиотеката „Браќа Миладиновци“.

Стручната обработка на  библиотечната граѓа се врши во COBISS системот (Кооперативен онлајн библиографски систем и сервис). Брзината и успешноста на информирање на нашите читатели претставува наш најголем приоритет, што овој библиотечен информативен систем во целост го овозможува.
Одделот  претставува современ библиотечен- информативен центар, кој во голема мера придонесува за осовременување и развивање на библиотечната дејност во градот Скопје.

 

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Три пати стани порано и на својот живот ќе му додадеш уште еден нов ден.“