Misioni dhe vizionieBibliotekPromovime dhe kritika Културно наследство Shkrimtar dhe poete fillestar Botuesit Bibliobus

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Детска литература PDF Печати Write e-mail
There are no translations available.

Книжната библиотечна граѓа со која располага овој оддел е наменета за деца до 14 годишна возраст. Одделот за детска литература располага со книжен фонд од 19.327 публикаци но библиотеката   постојано се стреми кон зголемување на детскиот книжен фонд, како од домашни така и од странски автори . Одделот е од отворен тип и децата имаат можност книгата да ја користат надвор од библиотеката.

 

 

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Да сакаш и да бидеш сакан значи да го чувствуваш сонцето и од двете страни.“