Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Органи на управување PDF Печати Е-пошта

Менаџерски тим:

 

  • Гордана Андреева – в. д. директор
  • Јулија Симовска-Динковска – раководител на Матична библиотека „Браќа Миладиновци“,
  • Стојковиќ Марија – раководител на Централна библиотека „Страшо Пинџур“
  • Адиле Ајети – раководител на Централна библиотека „Цветан Димов“
  • Станка Несторовска – в.д. раководител на Централна библиотека „Другарче“
  • Васко Тодоровски – секретар

 

Управен одбор:

 

 

Надзорен одбор:

 

  • Ахмет Љамалари – претседател
  • Сузана Кулеска – член
  • Билјана Симоноска Антовска – член
 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„From the moment I picked up your book until I laid it down, I was convulsed with laughter. Some day I intend reading it.“