Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Карпош“ PDF Печати Е-пошта


Работно време на библиотеката „Карпош“:
понеделник - петок од 8.30 – 16:30 ч.

 

Адреса: „Иван Аговски“ бб.

Тел. 3061-186

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Три пати стани порано и на својот живот ќе му додадеш уште еден нов ден.“