Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Ѓорче Петров“ PDF Печати Е-пошта

 

Работно време на библиотеката „Ѓорче Петров“:

понеделник - петок од 08.30 – 16:30ч, , со читатели до 16:00 часот

вторник и четврток од 12:00 – 20:00, со читатели до 19:30 часот

Адреса: Ул. „Виа Игнатиа“ бб, Општина Ѓорче Петров

Вработени:

Виолета Котеска

 

Тел: 02/ 2060-590

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Кога зборуваш за својот непријател не заборавај дека еден ден може да ти биде пријател.“