Mison and visioneLibraryPromotion and chritics Cultural heritage Beginner writer Publishers Bookmobile

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Ѓорче Петров“ PDF Print E-mail
There are no translations available.

 

Работно време на библиотеката „Ѓорче Петров“:

понеделник - петок од 08.30 – 16:30ч, , со читатели до 16:00 часот

вторник и четврток од 12:00 – 20:00, со читатели до 19:30 часот

Адреса: Ул. „Виа Игнатиа“ бб, Општина Ѓорче Петров

Вработени:

Виолета Котеска

 

Тел: 02/ 2060-590

 

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Љубовта е нежна ткаенина од чувства, која се кине со еден невнимателен допир.“