Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Ј.Х.-Џинот“ PDF Печати Е-пошта

 

Работно време:
понеделник – петок од 08.30 – 16.30 ч.

Адреса:
Ул. „Ратко Митровиќ” бр. 6, населба Драчево
Општина Кисела Вода

Телефон:    02 2744-520

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Најубави спомени се оние кои не можеш да ги преточиш во зборови!“