Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Јане Сандански” PDF Печати Е-пошта

 

Работно време:
понеделник – петок од 08.30 – 20.00 ч.

Адреса:
Бул. „Јане Сандански” бр. 59
Општина Аеродром

Телефон:  02 2466-474

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Дури и да се наоѓаш на вистинската патека, ќе бидеш прегазен ако само стоиш таму.“