Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Рајко Жинзифов” PDF Печати Е-пошта

 

Работно време:
понеделник – петок од 08.30 – 16.30 ч.


Адреса:
Ул. „Мите Богоевски” бр. 30, населба Лисиче   
Општина Аеродром

Телефон: 02 2443-450

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Почни на врвот и гради го својот успех нагоре.“