Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Марко Цепенков” PDF Печати Е-пошта

 

Работно време:
понеделник – петок од 08.30 – 16.30 ч.

Адреса:
Ул.1, бб, станица „Зелениково”
Општина Зелениково

Телефон: 02 2744-012

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Љубовта е нежна ткаенина од чувства, која се кине со еден невнимателен допир.“