Мисија и визијаСтратегијаИсторијатeКнигаПромоции и критики Културно наследство Поети и писатели почетници Издавачи БиблиобусКалендариум Извештаи

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Клон „Стале Попов" PDF Печати Е-пошта

 

Работно време:
понеделник - петок од 08.30 – 16.30 ч.

Адреса:
Ул. „Мито Хаџи Василев” бр. 6
Општина Центар

Вработени:

- Надица Смилевска

Телефон:
02 3231-090

 

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Простувај им на другите како што си простуваш себе си.“