Mison and visioneLibraryPromotion and chritics Cultural heritage Beginner writer Publishers Bookmobile

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
Електронско зачленување PDF Print  email*
There are no translations available.

Пополнете ги податоците за електронско зачленување во библиотеката:

*за малолетни лица се внесува лична карта на старател/име и презиме


 

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„На децата треба да им дадеме крилја, но да ги оставиме сами да се научат да летаат.“