Mison and visioneLibraryPromotion and chritics Cultural heritage Beginner writer Publishers Bookmobile

Проекти

Анкета

Кои нови услуги би сакале да бидат воведени во Градската библиотека
 
ЧИТАТЕЛ РЕКОРДЕР PDF Print E-mail
There are no translations available.

Читател – рекордер за 2015 година и млади библиотекари кои учествуваа на XVI Општински натпревар.

 
ЧИТАТЕЛ РЕКОРДЕР PDF Print E-mail
There are no translations available.

На 26 февруари (петок) во 12.00 часот во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ ќе се одржи прогласување на читател-рекордер за 2015 година од вкупно 16 наши библиотеки во градот Скопје. Исто така ќе се доделат благодарници на младите библиотекари кои учествуваа на XVI Општински натпревар одржан вo библиотеката.

 
Презентација PDF Print E-mail
There are no translations available.

 

 

 

 
ПРЕЗЕНТАЦИЈА PDF Print E-mail
There are no translations available.

Градската библиотека Браќа Миладиновци има чест да Ве покани Презентација на промотивните и културни активности за 2016 година.

На манифестацијата ќе настапат авторите :

Михаил Ренџов, Гордана Михаилова—Бошнакоска,

Виолета Танчева - Златева, Цане Ризески, Елена Пренџова и

Марина Мијаковска.

Средбата ќе се одржи на 18  февруари (четврток) 2016 година во

просториите на Библиотеката, со почеток во 12.00 часот

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 78

Промоции

Дигиталната едиција на добитниците на наградата„Браќа Миладиновци“на СВП
There are no translations available.

 
Изложба: Моќта на животот
There are no translations available.

Слики од изложбата „Моќта на животот’

Read more...
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Мудрите за книгата


Notice: Trying to get property of non-object in /home/gbskmk/public_html/2015/plugins/content/vote.php on line 23

„Уживај во малите работи, бидејќи еден ден ќе се свртиш зад себе и ќе видиш колку тие биле големи.“